Påskefrokost på Fjordgården Søndag d 17. april fra kl 1200 – 1700
Peter Vildmand spiller fra kl 1400 til kl 1700
Hvide Christiansøsild med æblekarrysalat
Stegte sild med Rødløgsmarmelade
Rødspættefilet med remoulade og citron
Hjemmelavet rullepølse med sky og løg
Tunmousse med hjemmelavet dressing
Røget laks med røræg og slikasparges
Graved laks med rævesauce
Solæg med Dijonsennep og kørvel
Blinis med lakserillette og stenbiderrogn
Hønsesalat med ananas og bacon
Forårs Tarteletter med høns i asparges og tomatpynt
Vol au vent med laks og spinat
Torsk med skaldyrssauce og urter
Frikadeller med kold kartoffelsalat
Lammekølle med persille og hvidløg
Lammeculotte med mynte og rosmarin
Lammekrone med rosmarin og hvidløg
Rucolasalat med bagte tomater
Hjemmelavet bearnaisedressing
Råstegte kartofler
Lammeskysauce
Friskbagt rugbrød
Grov flutes
Økologisk smør
PannaCotta med havtorn og lakrids
Citronfromage med fløde skum
Cheesecake med rabarber gele
Chokoladebrownie
Hjemmelavet kransekage med nougat
Fjordgårdens store udvalg af kvalitetsoste med hybenkompot og knækbrød
Pris pr kuvert 398 kr
Drikkevarer betales à la carte
Vi forbeholder os ret til aflysning ved for få tilmeldte