Vedr. Corona-virus
Fra den 1. februar 2022 er der ikke længere nogen restriktioner for caféer, restauranter og natteliv, men de enkelte erhvervsdrivende kan vælge at stille egne krav for at mindske smittespredning.
Se de gældende regler her: https://virksomhedsguiden.dk/erhvervsfremme/content/temaer/coronavirus_og_din_virksomhed/ydelser/krav-og-anbefalinger-til-restauranter-cafeer-og-oevrige-serveringssteder/bc5c379d-8ee0-4f1a-890e-317c3e20a45e/
Se her på siden og
følg med på Facebook, hvor vi løbende lægger tilbud op.
Vores personale er uddannet i hygiejnehåndtering og er altid meget påpasselige i forbindelse med håndtering af mad og service.
Vi følger selvfølgelig sundhedsmyndighedernes anbefalinger og følger udviklingen tæt.
Det er vores fælles ansvar at bakke op omkring at reducere smitten bedst muligt.
Fødevarestyrelsen oplyser: Hvis en smittet person overfører Coronavirus til en fødevare, vil sandsynligheden for smitte ved at spise denne fødevare, være yderst lille. Coronavirus skal nemlig ned i luftvejene for at give sygdom og ikke via mave-tarm-kanalen. Sådan lyder meldingen fra European Food Safety Authority (EFSA), som indsamler forskning på området. Der er ikke rapporteret om smitte med Coronavirus gennem fødevarer.
Hilsen fra Fjordgården og Byens Diner Transportable