Ring til os på​

8640 2425​

Vedr. Corona-virus

Info fra Fjordgården og Byens Diner Transportable

Særligt for restauranter mv.

 

​Restauranter mv. skal respektere forsamlingsforbuddet og kan således ikke servere for et selskab, der er større end den fastsatte grænse herfor.

Et selskab bør kun bestå af personer, der i forvejen har tæt kontakt til hinanden og normalt ses på tilsvarende vis. Restauranter mv. kan godt have flere selskaber samtidig, hvis afstanden mellem selskaberne holdes jf. gældende regler – pt betyder det at der skal være minimum 1 meter mellem forskellige selskaber.

Det er meldt ud nu at restauranter og cafeer mv. kan åbne for servering indendørs. Der skal være mindst 2kvm pr gæst, hvis disse hovedsageligt sidder ned. Gæsterne skal fremvise Corona-pas.

Se de gældende regler her: https://virksomhedsguiden.dk/erhvervsfremme/content/temaer/coronavirus_og_din_virksomhed/ydelser/krav-og-anbefalinger-til-restauranter-cafeer-og-oevrige-serveringssteder/bc5c379d-8ee0-4f1a-890e-317c3e20a45e/


​Fødevarestyrelsen oplyser: Hvis en smittet person overfører Coronavirus til en fødevare, vil sandsynligheden for smitte ved at spise denne fødevare, være yderst lille. Coronavirus skal nemlig ned i luftvejene for at give sygdom og ikke via mave-tarm-kanalen. Sådan lyder meldingen fra European Food Safety Authority (EFSA), som indsamler forskning på området. Der er ikke rapporteret om smitte med Coronavirus gennem fødevarer.

Vi laver stadig mad ud af huset til alle, der ønsker det. Se her på siden og

følg med på Facebook, hvor vi løbende lægger tilbud op.

Vores personale er uddannet i hygiejnehåndtering og er altid meget påpasselige i forbindelse med håndtering af mad og service.

Vi følger selvfølgelig sundhedsmyndighedernes anbefalinger og følger udviklingen tæt.

Det er vores fælles ansvar at bakke op omkring at reducere smitten bedst muligt.

Hilsen fra Fjordgården og Byens Diner​​ Transportable

​Vurderet 4.7 / 5 stjerner på baggrund af 63 anmeldelser på Facebook

fbicon​  Følg os på Facebook    |    disabledicon  Vi har handicapvenlige toiletter

Kontaktinformation​ER

​Fjordvej 15

8930 Randers NØ

CVR: 30484940

Telefon: 8640 2425

E-mail: fjord-gaarden@mail.dk