Ring til os på​

8640 2425​

Nyhedsbrev 3 efterår 2022Efteråret er over os. Indtil videre med rimelige temperaturer, men også med regn og rusk iblandet lidt solskin og så lidt byger igen. Overtøjet er fundet frem og vi overvejer om også vintertøjet skal findes frem. Temperaturen er skruet ned mange steder både ude og inde.
Energikrisen er over os og alting er blevet dyrere. Krigen i Ukraine fylder meget i vores hverdag, nok mere end nogen af os ville have forventet, da den startede.

Usikkerheden omkring stigende priser og hvordan vi alle skal komme igennem vinteren og ikke mindst julen fylder meget hos folk. Vi sparer på strømmen og varmen. Når vi køber vores dagligvarer ser vi også prisstigninger på alle varer i butikkerne.

Priserne på fødevarer mærker vi rigtig meget. Og i kombination med en slem omgang fugleinfluenza tidligere på året, oplever vi at prisen på specielt ænder er steget voldsomt og også at vi rent faktisk ikke kan få leveret den størrelse ænder, som vi plejer. Det er rigtig godt grundigt træls som vi siger på jysk. Til mortensaften har vi selvfølgelig stegte ænder klar til dem, som bestiller og vi laver lækkert tilbehør (hvide, brunede og franske kartofler, hjemmelavet rødkål, asier og ande-skysauce). Og vi har selvfølgelig også ænder klar til selve julen, til dem, som ønsker dette.

Vi har fået gang i julefrokosterne i huset på Fjordgården. Nogle af vores firmakunder bestilte bord allerede for et år siden, for at sikre sig at vi havde plads til dem på den dag, som de ønskede at afholde deres firmajulefrokost. Andre er kommet ind i lind strøm i løbet af året. Faktisk en del inden sommerferien, men de fleste efter sommerferien og vi får stadig henvendelser fra specielt private, som ønsker at komme hos os og nyde den gode julemad og den hyggelige stemning, når der festes hos os.

Vi er så småt også begyndt at få bestillinger på julemad ud af huset. I vil i den kommende tid se flere annoncer på vores facebookside omkring julefrokost buffeter ud af huset.

Som tidligere år har vi vores specielle julebuffet til 1. og 2. juledag. Denne julebuffet kan kun bestilles til disse 2 dage og det er kun den menu, som kan bestilles.

Lige nu skinner solen udenfor mit vindue og frokosten er på vej i køkkenet, så jeg vil skynde mig at lægge dette nyhedsbrev op til vores læsere :-)

​Vurderet 4.7 / 5 stjerner på baggrund af 63 anmeldelser på Facebook

fbicon​  Følg os på Facebook    |    disabledicon  Vi har handicapvenlige toiletter

Kontaktinformation​ER

​Fjordvej 15

8930 Randers NØ

CVR: 30484940

Telefon: 8640 2425

E-mail: fjord-gaarden@mail.dk