Ring til os på​

8640 2425​

​Nyhedsbrev April 2018

April er årets drille-måned i hvert fald vejrmæssigt. Eller sådan plejer det at være. Jeg synes nu nok at marts måned har udfyldt den rolle så rigeligt. Nu vil vi bare gerne have forår, varme, blomster, grønt græs, fuglesang osv. Og så er det vi knokler rundt udendørs og kommer radbrækkede ind – og så orker vi da ikke lave mad. Det kan vi hjælpe med.

Planlægger du en weekend i haven med hjælp fra venner og bekendte, så skulle du måske også planlægge at få mad udefra, så I slipper for at stå med det hele selv? Det kan også være, at I er en flok naboer, som hver især skal i haven og vil gå sammen om maden om aftenen.

Vi har mange gode menuer, som egner sig til dette formål fx vores Buffet á la Fjordgården eller vores månedsmenu.

I køkkenet er der nok at se til. Vores ene kok er sygemeldt igen. Det er rigtig synd for ham, så vi ønsker ham rigtig god bedring. Men det betyder jo også, at vi mangler ham både i det daglige og i weekenderne og ikke mindst nu hvor konfirmationerne nærmer sig.

Konfirmationer; ja de er nok grunden til at slutningen af april og begyndelsen af maj er den travleste tid på hele året for os. Vore lokaler på Fjordgården er for længst udlejet med en enkelt undtagelse og enkelte dage (St. Bededag) har vi også været nødt til at melde ud at vores kapacitet er nået for mad ud af huset. Der er dog stadig mulighed for at få mad ud af huset de øvrige dage, så kontakt os endelig for at høre nærmere.

I køkkenet har vi nu 2 praktikanter, som hjælper vore kokke. For første gang har vi en veganer og det er faktisk ret spændende. Hun kan give gode ideer og hendes tilstedeværelse får vores chefkok til at tænke anderledes og kreativt, samt han undersøger hvilke muligheder der er ved vore leverandører. Det vil komme vore kunder til gode, når der er brug for menuer til veganere/vegetarer og evt. allergikere. Vi andre var måske lidt mere skeptiske i starten, men ser nu, at det kan føre noget godt med sig. Så undskyld vore forudfattede meninger, det er godt at vi også kan få øjnene op for folks forskelligheder.

Vores Fredagsbuffet i huset på Fjordgården kører videre og det ser ud til at folk har taget den til sig. De fleste fredage er der fyldt eller næsten fyldt op i de to sale. Ring på 86 40 24 25 for at høre om vi har plads. Vi har fredagsbuffet både den 13. og 20. april.

​Vurderet 4.7 / 5 stjerner på baggrund af 63 anmeldelser på Facebook

fbicon​  Følg os på Facebook    |    disabledicon  Vi har handicapvenlige toiletter

Kontaktinformation​ER

​Fjordvej 15

8930 Randers NØ

CVR: 30484940

Telefon: 8640 2425

E-mail: fjord-gaarden@mail.dk