Ring til os på​

8640 2425​

​Nyhedsbrev april 2019

narcissus-6368_1280 pixabay

Nu er det forår fuglene kvidrer fra midt om natten og solen skinner. Men det var nu mega koldt her til morgen med is på bilruden og frosttåger fra ens åndedræt.

April og dagen er startet hårdt ud med Brunch til Randers FC arrangement, så kokken og chefen måtte tidligt op for at lave mad i dag. Jeg tror faktisk han var oppe før fuglene i dag. Og nej det var ikke en aprilsnar.

Apropos aprilsnar, så bestod vores i at vi havde fået stillet en fin lyserød campingvogn op på plænen ved Fjordgården. Den kunne vores brudepar så benytte til deres brudenat efter bryllupsfesten. Men det var altså kun en aprilsnar J

Vi har god søgning til vores fredagsbuffet, som kører ca. hver 14 dag. Kunderne har lært den at kende og er glade for den. Det betyder også at vi har lidt større selskaber inde på den dag.

Som noget nyt er vi startet op med dagens ret ud af huset i hverdagene. Det giver folk mulighed for at bestille og hente deres aftensmad her hos os. Prisen er yderst rimelig: 60 kr pr. person. Maden skal bestilles senest dagen før og skal afhentes inden kl. 18 på Fjordgården. Maden er dog ikke klar så tidligt på dagen, at den kan hentes allerede til frokost.

Dette tiltag er blevet muliggjort af, at vi er begyndt at levere mere mad ud til institutioner.

I år falder påsken i april og vi er klar med flere forskellige muligheder med påskefrokost ud af huset.

Konfirmationerne har vi helt styr på. Der er fyldt helt op i huset på de største dage, men måske stadig mulighed, hvis I ikke skal holde konfirmation fx st. Bededag – Spørg endelig.

Vi har sammensat 4 menuer/buffeter ud af huset, så vi er parat til at modtage jeres bestillinger og lave masser af lækker mad til jer og jeres gæster.

Vi glæder os over at gå de lysere tider i møde og som sædvanligt glæder vi os til at lave mad til jer også hen over foråret og sommeren.

Har du nogen specielle ønsker, som du ikke kan finde på vores hjemmesider, så kontakt os og så tager vi en snak om hvad der kan lade sig gøre uanset om det er stort eller småt.

​Vurderet 4.7 / 5 stjerner på baggrund af 63 anmeldelser på Facebook

fbicon​  Følg os på Facebook    |    disabledicon  Vi har handicapvenlige toiletter

Kontaktinformation​ER

​Fjordvej 15

8930 Randers NØ

CVR: 30484940

Telefon: 8640 2425

E-mail: fjord-gaarden@mail.dk