Ring til os på​

8640 2425​

Nyhedsbrev december 2018

dec 2018

Man siger at julen varer lige til påske, men det gør den desværre ikke – eller måske gudskelov ikke - hos os. Vi har som skrevet før rigtig mega-meget travlt her op til jul. Vi kører derudaf med julemad, så det fløjter om ørerne på køkkenpersonalet. Vi kan godt lide at have nok at lave, men vi må da indrømme at når julen er overstået, så glæder vi os til at kunne slappe lidt af og se tilbage på året der er gået.

I år har vi 6 dage med Julefrokost i huset med levende musik. Herudover flere firma- eller forenings-julefrokoster.

Ud af huset har vi hele 5 forskellige julebuffetter med lidt for enhver smag og pris fra 128 kr til 250 kr pr kuvert. Minimumsbestilling er 8 kuverter.

Til 1. og 2. juledag har vi en specialbuffet. Denne buffet kan kun bestilles til disse 2 dage og det er kun denne buffet vi laver til disse 2 dage og kun til afhentning. Det er en lækker og alsidig buffet som er meget populær.

Vi har selvfølgelig også dels helstegte ænder á 350 kr eller en menu med and med tilbehør for 125 kr ved minimum 4 kuverter.

Inden året er omme har vi ud over julen en anden stor hurdle vi glæder os til hvert år. Det er nemlig Nytårsaften. I år har vi valgt at man kan vælge mellem 2 forskellige menuer. Begge menuer koster 325 kr. pr. person og minimumsantal er 2 kuverter. Nytårsmenuerne skal afhentes og der medfølger anvisning til hvordan maden skal varmes. Menuerne består af en lækker forret, en oksekødsret, en dessert og kransekage.

nyhedsnyt 18

Som altid kan I se vore menuer på vores hjemmesider: byens-diner.dk og fjord-gaarden.dk

I skrivende stund er vejret smukt udenfor vores vinduer og det inspirer mest af alt til at stoppe med arbejdet og gå en tur i skoven for at samle ting til juledekorationer og andet pynt mv. Men vi skal nok blive på vores pind og lave mad til dig :-)

Husk at vi jo stadig kan lave andet end julemad. Vi anbefaler fx vores efterårsbuffet og vinterbuffet ud af huset. I begge får du rigtig god mad til en fantastisk god pris.

Glædelig jul og godt nytår.​

​Vurderet 4.7 / 5 stjerner på baggrund af 63 anmeldelser på Facebook

fbicon​  Følg os på Facebook    |    disabledicon  Vi har handicapvenlige toiletter

Kontaktinformation​ER

​Fjordvej 15

8930 Randers NØ

CVR: 30484940

Telefon: 8640 2425

E-mail: fjord-gaarden@mail.dk