Ring til os på​

8640 2425​

Nyhedsbrev december 2020

fjordgården med jul


Nu er det blevet julemåned med den dertil hørende travlhed. Desværre uden julefrokosterne i huset og vi må også undvære de store selskaber ud af huset.

Vi er glade for at folk trods alt gerne vil have julemad og mange bestiller det hos os.

Det har været et mærkeligt år i Coronaens skygge. Aftaler er kommet og gået og selvom folk håber på at nu må det da snart vende kan vi godt mærke at folk ikke helt tror på det og i hvert fald ikke tør satse på større selskaber før der er vished for at krisen er vendt og smittetrykket faldet væsentligt.

På personalefronten kører vi på et minimum, dels på grund af sygdom (ikke corona) og dels pga uvished omkring hele situationen. Det betyder at vi faktisk har rigtig travlt ind imellem.

Vi kan godt mærke at der er kommet flere aktører på markedet med mad ud af huset.

Restauranter, som tidligere kun har solgt mad ala carte i huset, er nu begyndt at sælge mad som take-away og de har dermed fået øjnene op for at det kan være en god ide.

Vi synes det har været en hård tid – det skal ingen hemmelighed være. Vi har hele tiden skullet være på mærkerne og fulgt med i hvad andre gør og helst være på forkant med det hele og så har vi skullet holde os orienteret om hvad myndighederne har sagt og meldt ud og spurgt ind til hvordan det har betydning for netop os og vores forretning.

Det har været nødvendigt at justere på nogen priser og menuer. Priserne har vi desværre været nødt til at sætte lidt op. Til gengæld har vi sat minimumsantallet ned på mange menuer. Begge dele, som et led i at holde vores forretning kørende på sundest mulig vis.

Nu ser vi fremad. Julen kører og vi håber det kommer til at gå som tidligere år, med mange bestillinger ud af huset.

Til næste år er vi her stadig og vi forventer at der kommer styr på coronaspøgelset, så alle vores fester kan blive afholdt på sædvanlig vis både i huset på Fjordgården og ud af huset hos jer. Vi starter med at holde en tiltrængt ferie fra 4/1-17/1 (begge dage inkl.).

God jul og godt nytår ønsker vi fra Fjordgården og Byens Diner Transportable

​Vurderet 4.7 / 5 stjerner på baggrund af 63 anmeldelser på Facebook

fbicon​  Følg os på Facebook    |    disabledicon  Vi har handicapvenlige toiletter

Kontaktinformation​ER

​Fjordvej 15

8930 Randers NØ

CVR: 30484940

Telefon: 8640 2425

E-mail: fjord-gaarden@mail.dk