Ring til os på​

8640 2425​

​Så er det godt nok blevet sommer!

Det er dejligt med sol og varme. Og vi skal i hvert fald ikke klage. Vi håber bare at det fortsætter, når vi engang går på ferie og ikke bare regner, som det plejer.

Det er varmt at stå i køkkenet og vi laver gennemtræk og har åbne døre bag fluenet.

Selv det gamle vindue, som ikke har været åbnet i umindelige tider, på kontoret, er tvunget åbent med fynd og klem (og et enkelt spark). Nu må vi se om vi kan få det lukket igen haha. (Det ER lykkedes)

Konfirmationerne er vel overstået. Og det er godt, for vores chefkok har været sygemeldt og så skulle han lige på en velfortjent ferie i Spanien med et par gode venner.

Vores fredagsbuffetter kører med god succes og bla helstegt pattegris på menuen. Det er meget populært. Der er selvfølgelig også andre ting på menuen for dem, som evt ikke spiser svinekød.

Vi er nu kommet ind i sommermånederne og indtil videre fortsætter det gode vejr. Det betyder også at vi desværre ikke har helt så travlt, som vi plejer. Men husk nu, at vi er her og gerne laver maden til dig, uanset om det er en større fest eller en mindre sammenkomst.

Vi har sammensat forskellige menuer ud af huset til at fejre studenterne (og andre unge, som afslutter uddannelse). Nogle er til den store fest og andre er nemme at gå til fx i forbindelse med rundtur med besøg hjemme hos alle. Der er også lidt til forskellige priser.

Fredagsbuffetten holder pause i juli måned. Vi har 2 gange her i juni. Både den 8. og den 22. og så starter vi op igen 3. august.
I Randersugen har vi ikke normal fredagsbuffet, men vi har planlagt noget andet og specielt, som I kan glæde jer til.

Fortsat god sommer til alle.

​Vurderet 4.7 / 5 stjerner på baggrund af 63 anmeldelser på Facebook

fbicon​  Følg os på Facebook    |    disabledicon  Vi har handicapvenlige toiletter

Kontaktinformation​ER

​Fjordvej 15

8930 Randers NØ

CVR: 30484940

Telefon: 8640 2425

E-mail: fjord-gaarden@mail.dk