Ring til os på​

8640 2425​

nature-3479758_1280 pixabay

Så er det sommer, det er juni og lige nu skinner solen udenfor mine vinduer. De sidste dage har ganske vist været præget af regnbyger og lyn og torden, men det hører vel egentlig også den danske sommer til.

Vi har overstået årets konfirmationer og personalet kan slappe lidt af. Der er også mulighed for at afholde velfortjent ferie eller optjent afspadsering.

I huset på Fjordgården har vi de sidste 2 fredagsbuffet’er inden den holder pause sommeren over. Første halvårs sidste fredagsbuffet er den 21. juni. Vi har som sædvanligt en masse forskelligt at byde på. Ud over vores store salatbar har vi et stort udvalg af forretter. Der er helstegt pattegris, oksekød, kylling mv. og masser af tilbehør. Med andre ord, der er noget for enhver smag også til børnene.

Årets studenter har travlt med deres eksamener og læseferie og de er snart færdige. Det betyder fest og glade dage. Det er selvfølgelig noget vi kan hjælpe med, i hvert fald mht. maden til festerne. Vi har sammensat flere forskellige menuer, som I kan se på vores hjemmeside her. Vi har også lidt godt til studenternes køretur rundt til forældrene :-)

I løbet af sommeren afholder personalet ferie på skift. 

I juli måned holder vi lukket søndage og mandage på følgende datoer: 7., 8., 14., 15., 21., 22. og 28. - Der kan ikke bestilles mad til disse dage. Vi beklager hvis det er til gene for vores kunder.

Bortset fra de enkelte lukkedage, har vi åbent hele sommeren, hvor vi bla. også har udbringning af mad, som normalt.

Vi starter fredagsbuffet op igen til efteråret. Dvs. fra 30. aug. og herefter har vi yderligere 5 fredage med buffet i huset på Fjordgården inden vi går over til julefrokostbuffet’erne fra slutningen af november – husk I kan allerede nu bestille bord til julefrokost. I kan se mere om fredagsbuffet her.

Og julefrokost her.

Vi har selvfølgelig også julefrokoster ud af huset. Se mere her.

Vi anbefaler vores lækre sommerbuffet ud af huset. Se og bestil her.

Eller hvad med et lækkert tapasfad til 125 kr pr person inkl brød og smør: se her.

God Sommer :-)

​Vurderet 4.7 / 5 stjerner på baggrund af 63 anmeldelser på Facebook

fbicon​  Følg os på Facebook    |    disabledicon  Vi har handicapvenlige toiletter

Kontaktinformation​ER

​Fjordvej 15

8930 Randers NØ

CVR: 30484940

Telefon: 8640 2425

E-mail: fjord-gaarden@mail.dk