Ring til os på​

8640 2425​

​Nyhedsbrev maj 2018

Pyha – konfirmationer – det er dejligt at have travlt, men omkring konfirmationerne har vi MEGET travl. Vi klager ikke, for vi kan faktisk også godt lide at have nok at lave :-)

Vores ene kok er desværre langtidssygemeldt og det kan mærkes når vi har så travlt.

Vores fredagsbuffet er kommet for at blive – folk har virkelig taget den til sig og vi ser flere gengangere. Det må jo betyde at vi gør det godt og folk kan lide vores mad og stemningen på Fjordgården. Desværre har vi kun fredagsbuffet om fredagen og ikke hver fredag, kun hver anden. Vi har ikke fredagsbuffet i juli, november og december. I november og december har vi til gengæld julefrokost.

Maj starter hvor april slap med flere konfirmationer. Vi har 2x fredagsbuffet – den 11. og den 25. maj. Og så er der også pinsen den 20. og 21. maj – vi har et par gode frokostbuffetter ud af huset – du kan se dem på hjemmesiden: www.byens-diner.dk.

I maj måned skal du også huske Mors dag den 13.maj.

Har I tænkt på Studenterfesterne? Har I et ungt menneske, som bliver student i sommer? Vi har nogen gode menuer til både store og mindre fester og så har vi sammensat et udvalg af nemme retter, som egner sig til rundturen, hvor studenterne traditionelt kommer rundt og besøger alle.

I og med at foråret for alvor er kommet er havesæsonen også over os. Husk at vi kan lette jeres weekend med at vi laver maden til jer :-)

​Vurderet 4.7 / 5 stjerner på baggrund af 63 anmeldelser på Facebook

fbicon​  Følg os på Facebook    |    disabledicon  Vi har handicapvenlige toiletter

Kontaktinformation​ER

​Fjordvej 15

8930 Randers NØ

CVR: 30484940

Telefon: 8640 2425

E-mail: fjord-gaarden@mail.dk