Ring til os på​

8640 2425​

​Nyhedsbrev maj 2019

daffodil-3337050_1280 pixabay

Maj betyder forår og sommerlignende dage. Det var bare lige som om det ikke var gået op for vejret at det er sådan det skal være. Vi startede ud med sne og frost. Senere nogle få solskinsdage og så en del regn. Nu er vi lige ved at nå til juni som jo ER sommer. Lad os se hvad vejret siger til det.

I slutningen af marts havde vi en stor opdatering på systemet bag vores hjemmeside for Byens Diner. Det har efterfølgende givet en del bøvl både for vores kunder men ikke mindst for os selv. Vi håber ikke at I har mærket det alt for meget. I skrivende stund har jeg netop været inde og rette gamle tekster på forsiden hvilket nu er muligt igen.

På madsiden har vi haft årets næsttravleste periode med årets mange konfirmationer. Konfirmationer ud af huset og konfirmationer i huset. De sidste bookes mange år frem, ja faktisk så snart forældrene har en dato for deres barns konfirmation bliver lokalet booket hos os. Lige nu har vi allerede selskaber inde til konfirmation i 2022. Vi oplevede sidste år at nogen havde booket hos os, men også andre steder, for så at kunne vælge og vrage, når de kun var få måneder fra. Derfor valgte vi at indføre et depositum på 2500 kr. som selvfølgelig bliver fratrukket den sidste regning for festen, men altså også går tabt hvis man aflyser sin fest. Det ser vi også sker andre steder og kunderne virker til at synes det er ok.

Vi har fået indført dagens ret ud af huset. Prisen er 60 kr. pr. kuvert inkl. moms. Maden afhentes hos os mellem kl. 16 og 18. Nogen af vores kunder har opdaget det og er glade for det, så vi satser på at reklamere lidt mere for det fremover for at få vores kunder mere interesserede i det. Maden er traditionel dansk mad hvor vi oftest har skruet lidt ned for fedtet.

I forbindelse med selskaber og arrangementer både i og ud af huset ser vi ofte at folk spørger efter menuer uden laktose eller gluten og ligeledes forespørger flere og flere vegansk eller vegetarisk mad. Vi kan sagtens lave alternative retter, men vi må erkende at råvarerne desværre er meget dyrere end vores normale råvarer og det heller ikke er noget vi altid har hjemme – derfor har vi set os nødsaget til at sætte en pris på + 60 kr pr alternativ kuvert. Det er ikke noget vi har lyst til, men vi kan ikke sælge maden med tab, så det har desværre været nødvendigt.

I disse dage afvikles afspadsering for kokke og køkkenpersonale. Det har de fortjent, for de har godt nok knoklet i forbindelse med konfirmationerne.

Vi anbefaler vores Sommerbuffet ud af huset til 168 kr pr person med:

Forret: Spinatroulade med røget laks og flødeost eller Pandekage m. skaldyrssalat - begge inkl. Flutes.

Hovedret: Rosastegt Kalveculotte, Frikadeller, Hjemmelavet kold kartoffelsalat, Nye kogte kartofler, Persillesmør, Årstidens salat m. hjemmelavet dressing.

Dessert: Pavlova m. flødeskum og frisk frugt eller Islagkage.

Bestil online her.

Vi har sammensat lidt forskellige menuer, som falder i de unges smag – vi har nemlig tænkt på årets studenterfester mv. se her eller bestil direkte her

​Vurderet 4.7 / 5 stjerner på baggrund af 63 anmeldelser på Facebook

fbicon​  Følg os på Facebook    |    disabledicon  Vi har handicapvenlige toiletter

Kontaktinformation​ER

​Fjordvej 15

8930 Randers NØ

CVR: 30484940

Telefon: 8640 2425

E-mail: fjord-gaarden@mail.dk