Ring til os på​

8640 2425​

​Nyhedsbrev marts 2018

Ifølge kalenderen er det nu forår, men vejret startede ud med rigtig vinter med frost og sne.

I skrivende stund er det meste sne væk udenfor vore vinduer og fuglene pipper. Der er dog stadig frost i jorden, så hvem ved hvad der kan ske de næste dage.

Vi startede op med fredagsbuffetten i januar og har planlagt, at den skal køre ca. hver 14. dag indtil medio november – dog med pause i sommerferien.

Nogen fredage har vi rigtig mange gæster til vores buffet og andre fredage har vi plads til flere gæster. I kan altid ringe og høre om vi har plads.

Datoerne for fredagsbuffetterne er fastlagt og de ligger generelt i ulige uger – vi har dog en enkelt dag i uge 16:

Marts: 16. og 30. - April: 13. og 20. - Maj: 11. og 25. - Juni: 8. og 22. - August: 3., 17. og 31. - September: 14. og 28. - Oktober: 12. og 26. - November: 9.

Husk vi har fine lokaler på Fjordgården og vi her har muligheder for alle former for sammenkomster.

Det gælder fx også møder i hverdagene. Vi har både projektor og trådløst internet.

Vi har valgt at lægge et depositum på 2.500,- på leje af lokaler. Det skyldes at vi har erfaret at nogen reserverer lokaler i rigtig god tid ikke bare hos os, men også andre steder, for så at afbestille lokalet når tiden nærmer sig. Dette problem ser vi oftest i forbindelse med konfirmationer, men også ved andre fester. Beløbet fratrækkes jo den samlede regning, så det er ikke en merpris for vore kunder. Kun ved afbestilling mistes depositum. De fleste af vore kunder har taget imod vores nye tiltag, men enkelte har valgt at aflyse festen i vore lokaler. Vi skal nok få vore lokaler udlejet til anden side, men det er selvfølgelig altid ærgerligt at miste kunder.

Vi er mere aktive på Facebook og har fået flere følgere. Vi kan også se, at I er gode til, at give os en høj score, når I har været glade for vores mad og service. Det er vi rigtig glade for. Mon I også husker at anbefale os til jeres familie og venner? Det er vi faktisk overbeviste om at I gør, når vi fortjener det :-)

Ud af huset forsøger vi at udvikle os. Vi begynder snarest at annoncere mere udenfor Randers i både lokalaviser og på nettet. Vi ved det er et sats, men håber selvfølgelig, at det giver pote at blive kendt udenfor vores lokalområde. Vi kan love, at det under ingen omstændigheder vil komme til at gå ud over jer - vores nuværende kunder.

Om det kommer til at betyde en vækst for os vil tiden vise, men det er selvfølgelig det håb vi har for fremtiden. Vi har rammerne til at servicere flere kunder og når det bliver nødvendigt øger vi vores kapacitet på personale.

Påsken falder i år i slutningen af marts og begyndelsen af april. Vi har flere forskellige menuer eller buffetter ud af huset. Se vores hjemmeside for Byens Diner for detaljer.

​Vurderet 4.7 / 5 stjerner på baggrund af 63 anmeldelser på Facebook

fbicon​  Følg os på Facebook    |    disabledicon  Vi har handicapvenlige toiletter

Kontaktinformation​ER

​Fjordvej 15

8930 Randers NØ

CVR: 30484940

Telefon: 8640 2425

E-mail: fjord-gaarden@mail.dk