Ring til os på​

8640 2425​

​Nyhedsbrev marts 2019

nature-4019141_1280 pixabay

Vinteren er overstået og foråret er kommet. Tiden går stærkt og nyhedsbrevet for februar blev væk inden det blev skrevet og måneden var ovre.

Det er jo blandt andet et udtryk for at der har været nok at se til. Ikke kun på kontoret og med planlægning af årets menuer. Der har faktisk også været pænt travlt i køkkenet.

Vores fredagsbuffeter kører fast i huset på Fjordgården hver 2. uge og der er rimelig eller god tilslutning hver gang. Det sker at vi kører en konkurrence om et bord eller to, men det er ikke noget vi gør hver uge. Buffeten varierer lidt fra gang til gang hvis kokken finder nye og gode råvarer, som han synes I skal afprøve. Pigerne i køkkenet afprøver nye ideer mht kager og desserter. Der er selvfølgelig også altid de gode gamle og meget populære ting på buffeten. Som noget nyt har vi i år fået fadøl.

Ud af huset har vi succes med vores årstidsbuffeter. Det gælder både Efterårsbuffeten, som nu også hedder Byens Bedste Buffet, fordi den viste sig at være ekstra populær, Vinterbuffeten og nu Forårsbuffeten. For alle årstidsbuffeterne gælder at de kan bestilles hele året. Vi har en minimumsbestilling på mindst 6 kuverter, men hvis vi skal levere maden, så er det mindst 10 kuverter.

Vi leverer mad til et par virksomheder og institutioner og det betyder at vi arbejder på at sætte, Dagens Middag ud af huset, i værk. Således kan privatpersoner bestille dagens ret til at hente og tage med hjem for kun 60 kr. pr. person. Dagens ret skal bestilles senest dagen før.

Påsken falder i april i år og vi er klar med flere forskellige muligheder ud af huset for frokost- og middagsbuffeter.

Til årets konfirmander har vi sammensat nogle menuer, som vi ved, falder i både de voksnes og ikke mindst de unges smag. Ofte får de unge jo selv lov til at bestemme (eller være med til at bestemme) hvad de skal have at spise på dagen.

I huset har vi fuldt optaget på de største konfirmationsdage, men skal I holde jeres fest på andre dage end Store Bededag, så kan det være vi stadig har plads, så kontakt os for at høre nærmere. Ud af huset laver vi selvfølgelig masser af mad – også til DIN konfirmationsfest – og til andre fester og arrangementer.

I de kommende støbeskeer finder vi bl.a. noget til studenterfester og sommerbuffet.

​Vurderet 4.7 / 5 stjerner på baggrund af 63 anmeldelser på Facebook

fbicon​  Følg os på Facebook    |    disabledicon  Vi har handicapvenlige toiletter

Kontaktinformation​ER

​Fjordvej 15

8930 Randers NØ

CVR: 30484940

Telefon: 8640 2425

E-mail: fjord-gaarden@mail.dk