Ring til os på​

8640 2425​

​Nyhedsbrev november 2018

christmas-background-3743661_1280  pixabay

Nu er det rigtig efterår med regn og rusk og vandkolde dage. Vi opholder os mest inde og nyder varme og hygge. For danskerne er hygge ofte forbundet med god mad. Det er en af de ting vi er rigtig gode til at hjælpe jer med. Vi laver masser af god mad hver eneste dag. November og december er de 2 travleste måneder på hele året. Og vi elsker det :-)

Vi har rigtig travlt. Kunderne vil have god mad og masser af det. Vi har også flere kunder, som bestiller til flere arrangementer på en gang.

Det er selvfølgelig mest julemad til julefrokosterne – både i huset, men også mange ud af huset.

Rigtig mange firmaer vælger at holde deres firma-julefrokost i huset hos os og mange kommer igen år efter år. Normalt har vi åbent 5 fredage til julefrokost i huset, men i år har vi også en enkelt lørdag med og til næste år vælger vi nok at have 2 lørdage med det hele ud over de sædvanlige 5 fredage.

Der er i skrivende stund så godt som helt udsolgt på alle 6 dage med julefrokost i huset. Det er dejligt, men det betyder også at nogen har måttet gå forgæves. Vi håber de er lidt før ude til næste år :-)

Ud af huset ser vi både firmaer, men ikke mindst private, som søger vores julefrokoster. Vi har i år 5 forskellige buffetter med julemad til forskellige priser mellem 128 kr og 250 kr pr. person. Specielt vores Jule-buffet 2 til 164 kr pr. person er meget populær.

Vi har som tidligere EN bestemt og meget populær jule-buffet til 1. og 2. juledag. Det er kun denne buffet, som kan bestilles til disse 2 dage og den kan ikke bestilles til de øvrige dage. Den koster 188 kr pr. person.

Ikke alle er interesserede i julemad. Vi har selvfølgelig også åbent for resten af menukortet til bestilling.

Her i efteråret har vores efterårs-buffet været meget populær og det er den stadig. Du får også rigtig meget for pengene: 2 forretter, 2 kødretter, 2 forskellige slags tilbehør, 2 forskellige salater og 1 dessert for kun 158 kr pr. person. Her i slutningen af november har vi endda modtaget bestilling på denne menu til en gang i januar.

Ud over den meget populære efterårsbuffet anbefaler vi også vores nye vinter-buffet ligeledes til 158 kr. pr. person. Vi håber også at Vinter-buffetten bliver rigtig populær. Også denne indeholder 2 forretter, 2 kødretter, 1 kartoffelret, 2 salater, stenovnsbagte flutes og 1 dessert.

Man siger at julen varer lige til påske, men det gør den desværre ikke – eller måske gudskelov ikke - hos os. Vi har som skrevet før rigtig megameget travlt her op til jul. Vi kører derudaf med julemad så det fløjter om ørerne på køkkenpersonalet. Vi kan godt lide at have nok at lave, men vi må da indrømme at når julen er overstået, så glæder vi os til at kunne slappe lidt af og se tilbage på året der er gået.

Inden året er omme har vi ud over julen en stor hurdle vi glæder os til hvert år. Det er nemlig Nytårsaften. I år har vi valgt at man kan vælge mellem 2 forskellige menuer. Begge menuer koster 325 kr. pr. person og minimumsantal er 2 kuverter. Nytårsmenuerne skal afhentes og der medfølger anvisning til hvordan maden skal varmes. Menuerne består af en lækker forret, en oksekødsret, en dessert og kransekage.

Som altid kan I se vore menuer på vores hjemmesider: byens-diner.dk og fjord-gaarden.dk

I skrivende stund er vejret smukt udenfor vores vinduer og det inspirer mest af alt til at stoppe med arbejdet og gå en tur i skoven for at samle ting til juledekorationer og andet pynt mv. Men vi skal nok blive på vores pind og lave mad til dig :-)

​Vurderet 4.7 / 5 stjerner på baggrund af 63 anmeldelser på Facebook

fbicon​  Følg os på Facebook    |    disabledicon  Vi har handicapvenlige toiletter

Kontaktinformation​ER

​Fjordvej 15

8930 Randers NØ

CVR: 30484940

Telefon: 8640 2425

E-mail: fjord-gaarden@mail.dk