Ring til os på​

8640 2425​

​Varmeanvisning Nytårsmenu 1

Forvarm ovn til 200 grader

Forret:Flutes varmes i ovn ved 200 grader i ca. 10 min

Hovedret:Kartofler varmes i ovn ved 200 grader i ca. 45 min.

Bøffer varmes i ovn ved 200 grader i ca. 10 min.

Timbale af grøntsager og rodfrugter med honning og svampe

varmes i ovn ved 200 grader i ca. 20 min

Sauce – skal varmes i gryde

Isen tages ud fra frost, 10 min. før den skal serveres

​Varmeanvisning Nytårsmenu 2

Forvarm ovn til 200 grader

Forret:Flutes varmes i ovn ved 200 grader i ca. 10 min

Hovedret:Kartofler varmes i ovn ved 200 grader i ca. 45 min.

Bøffer varmes i ovn ved 200 grader i ca. 10 min.

Blandede svampe m/ rosmarin og hasselbach-gulerødder

i ovn ved 200 grader i ca. 20 min

Sauce – skal varmes i gryde

Isen tages ud fra frost, 10 min. før den skal serveres

​Vurderet 4.7 / 5 stjerner på baggrund af 63 anmeldelser på Facebook

fbicon​  Følg os på Facebook    |    disabledicon  Vi har handicapvenlige toiletter

Kontaktinformation​ER

​Fjordvej 15

8930 Randers NØ

CVR: 30484940

Telefon: 8640 2425

E-mail: fjord-gaarden@mail.dk