Følgende er anrettet på bordet, når I kommer
Marinerede sild med Karrysalat
Fiskefilet – Remoulade – Citronbåde
Rugbrød fra vores lokale bager med smør
Julebuffet
Klementiner
Kolde og varme retter på Buffet fra start:
Stegte sild med karrysalat
Tarteletter med høns i asparges
Koldrøget laks med slikasparges og æggestand
Graved laks med rævesauce
Kokkens hjemmelavede Tunmousse med rejer og husets fiskedressing
Halve æg med mayonnaise, rejer og citron
Sylte med sennep og rødbeder
Friskbagt flutes, rugbrød og smør
Varm Buffet:
Lun leverpostej med champignon og bacon
Svinemørbrad i champignon a la creme
Æbleflæsk
Medister med stuvet Hvidkål og Kanelsukker
Frikadeller
Ribbensteg med hjemmelavet Rødkål
Glaseret skinke – grønkål – brunede kartofler
Andebryst
Kalveculotte
Julesalat – dressing
Dessert-Buffet:
Ris à la mande med lun Kirsebærsauce
Osteanretning med oste fra nær og fjern, med
hjemmelavet hybenmarmelade og knækbrød
Stort flot frugtfad – dadler – figner
Natmad
Natmad serveres fra kl 24.00 til kl 01.00
Kokkens hjemmelavede aspargessuppe med
Kødboller, kuvertbrød og smør