Ring til os på​

8640 2425​

Sammensæt selv din menu

FORretter

Røget hjort med grønne asparges, hertil hjemmelavet dressing, samt brød og smør.

Tunmousse pyntet med rejer, hertil hjemmelavet dressing, brød og smør

Laksefarseret rødspættefilet på salatbund, pyntet m/ rejer, hjemmelavet dressing, brød og smør

Stor tarteletskal med høns i asparges, pyntet m/tomat og hakket persille

Hjemmelavet hønsesalat på ananasring m/ bacon, brød og smør

Varmrøget laks pyntet m/rejer, hjemmelavet dressing, brød og smør

Klassisk rejecocktail m/hjemmelavet dressing, brød og smør

Fisketallerken m/ laksefarseret rødspætte, kold røget laks, røget torsk, rejer, 

på bund af rustik salat, pyntet med krebs, hjemmelavet dressing, brød og smør (+20 kr.)

Timbale af rødtunge og tigerreje med estragon og lime anrettet på rustik salat, hjemmelavet safran creme, brød og smør (+20 kr.)

Dampet laks på salatbund, hjemmelavet dressing, brød og smør

Carpaccio af oksefilet m/trøffel olie, ristede pinjekerner og frisk høvlet parmesan ost, brød og smør

Parmaskinke m/grønne asparges og langtidsbagte cherrytomater, basilikumspesto, brød og smør

Fersk røget laks m/grønne asparges, flødestuvet spinat og dild, brød og smør

Indbagt laks i butterdej m/spinat og lyssej, citron og porredressing

Muslingeskal af butterdej m/fyld af dampet fisk, små stegte fiskefileter, hummersauce med krebsehaler, rejer og asparges. Pyntet med citron og kaviar. (+20 kr.)

Lille stjerneskud m/dampet og stegt fiskefilet, pyntet med rejer og citron.

Supper

Hønsekødssuppe m/melboller, kødboller og flutes

Flødelegeret asparges suppe m/kødboller og flutes

Indbagt svampesuppe m/sprød bacon og flutes

Bis Que Homard. Fløde legeret hummer suppe m/fyld af hummerhaler, smagt til med cognac, flutes.

​Bisque Homard: Fløde legeret hummer suppe med fyld af hummerhaler, smagt til med cognac, hertil brød. (+20 kr.)

Gullaschsuppe, flutes

Karrysuppe m/ris og hønsekød, flutes

Kartoffelsuppe m/bacon tern og porre, flutes

Jordskokke suppe, flutes

Hovedretter

Gammeldags oksesteg m/ bønner, gulerødder, glaserede løg, hvide kartofler og skysauce, surt og sødt.

Glaseret hamburgerryg m/ hvide kartofler, årstidens grøntsager, aspargessauce

Kalvesteg stegt som vildt m/hvide og brunede kartofler, fuglerede m/waldorfsalat, flødevildtsauce, surt og sødt.

Helstegt dyreculotte af fritlevende vildt m/hvide og brunede kartofler, fuglerede m/waldorfsalat, flødevildtsauce, surt og sødt

Helstegt dyreryg m/hvide og brunede kartofler, fuglerede m/ waldorfsalat,

flødevildtsauce, surt og sødt (+30 kr.)

Svinekam m/hvide og brunede kartofler, rødkål, svesker, asier, 1/2 æble med gelé, skysauce

Gammeldags andesteg m/rødkål, 1/2 æble med gelé, asier, svesker, hvide og

brunede kartofler, andesauce.

Rosa stegt oksefilet af ungkvæg m/årstidens grøntsager, små ristede kartofler, rosmarin sauce.

Rosa stegt kalvemørbrad m/ årstidens grøntsager, små kartofler, ristede m/ smør og havsalt, kalvecremesauce tilsmagt med calvados. (+20 kr.)

Rosa stegt oksemørbrad m/årstidens grøntsager, ristede kartofler m/ krydderurter, sauce bordelaise. (+20 kr.)

Perlehønebryst farseret m/souffle af svampe, årstiden grøntsager, timian stegte kartofler, skysauce.

Helstegt dansk kalvefilet m/årstidens grøntsager, hertil små stegte kartofler

m/friske krydderurter, sauce calvados.

Rosa stegt oksefilet af Greater omaha m/årstidens grøntsager, små stegte petit kartofler, saucemadeira eller bearnaisesauce (Kødet er kåret til noget af verdens bedste oksekød) (+40 kr.)

DessertER

Chokolade fondant m/vaniljeis og frisk frugt

Rubinsteinkage: Romfromage på makronbund, pyntet med flødeskum og

chokoladeglaserede profiteroles

Hjemmelavet islagkage med marcipan. Mulighed for sukkerbillede mod tillæg

Hjemmelavet romfromage m/lun kirsebær sauce

Ostetallerken m/ 5 forskellige danske og udenlandske oste, hertil vindruer,

brændte mandler, peberfrugt, kiks samt hjemmelavet knækbrød

Brownies m/vaniljeis og frisk frugt

Nøddekaramelkurv m/ 3 slags is, frisk frugt og pynt

Nøddekaramelkurv m/ softice, flamberede brombær i cognac

Pandekager m/vanilje is, syltetøj og chokoladesauce

Fjordgårdens desserttallerken: Brownie, lille nøddekurv, is, creme brulé, frisk frugt (+10 kr.)

NATMAD

Ungarsk gullaschsuppe m/gulerødder og løg, hvedeflutes

Flødelegeret aspargessuppe m/kødboller, hvedeflutes

Hønsekødssuppe m/melboller og kødboller, hvedeflutes

Flødelegeret karrysuppe m/hønsekød og ris, hertil hvedeflutes

Fransk løgsuppe m/ostebrød

Trekant sandwich m/forskellige slags pålæg og salat

Pålægsbord m/rullepølse, roastbeef, hamburgerryg, spegepølse, leverpostej,

diverse tilbehør, rugbrød, møllehjul og smør

Saltbuffet m/rullepølse, oksebryst, spegepølse, 2 slags ostediverse tilbehør,

rugbrød, møllehjul og smør

Biksemad m/bearnaise sauce, rødbeder og rugbrød

Hotdog m/røde pølser, pølsebrød, ketchup, remoulade, sennep, ristede løg, rå løg, rødkål og agurkesalat.

Æggekage m/sprødstegt bacon, tomat og purløg, rugbrød og smør

Blandede tærter, rustik salat, urtedressing og friskbagt flutes

Frikadeller m/kold kartoffelsalat og purløg

Tarteletter med høns i asparges, pyntet med tomat

Priser​

Hovedret

kr. 158 pr. cou.,-

Hovedret samt forret eller dessert

kr. 218 pr. cou.,-

Forret – hovedret – dessert

kr. 278 pr. cou.,-

Natmad

min. 25 cou.

kr. 55 pr. cou. ,-

​Vurderet 4.7 / 5 stjerner på baggrund af 63 anmeldelser på Facebook

fbicon​  Følg os på Facebook    |    disabledicon  Vi har handicapvenlige toiletter

Kontaktinformation​ER

​Fjordvej 15

8930 Randers NØ

CVR: 30484940

Telefon: 8640 2425

E-mail: fjord-gaarden@mail.dk