Vælg 3 forretter
Varmrøget laks pyntet m/ rejer, hjemmelavet dressing + kr. 30,- pr. cou
Tunmousse m/ rejer, hjemmelavet dressing
Fersk røget laks m/ asparges og hjemmelavet røræg
Røget dyrekølle m/ asparges, hjemmelavet dressing
Tarteletter med hønsekød i aspargessauce
Laksefarseret rødspættefilet m/ rejer, hjemmelavet dressing
Laks Bellevue, hel dampet laks, pyntet m/ mayonnaise og rejer, hjemmelavet dressing
Graved laks m/ rævesauce
Vælg 3 kødretter
Rosastegt oksefilet m/ kraftig rødvinssauce + kr. 20,- pr. cou.
Frikadeller m/ kold kartoffelsalat
Svinemørbrad m/ champignon a la crème
Skinke glaseret m/ sennep og brun farin
Helstegt oksemørbrad m/bearnaisesauce + kr. 50,- pr. cou
American spareribs m/ whiskysauce + kr. 20,- pr. cou
Rosastegt lammeculotte m/ lammeskysauce
Rosastegt kalvemørbrad m/skysauce + kr. 50,- pr. cou
Dyremedallion m/ waldorffsalat og vildtsauce + kr. 30,- pr. cou
Dessert
Mazarintærte med frugt m/ cremefraiche
Rubinsteinkage
Islagkage
Pandekager m/ vaniljeis og syltetøj
Osteanretning m/ kiks og vindruer
Frugtsalat vendt i fløde m/ chokoladestykker
Chokoladekage
Ostelagkage
Jordbær/rabarbertriffli
Buffeten serveres altid med husets store salatbar med hjemmelavet dressing, små stegte kartofler med timian, flødekartofler, kartoffelkroketter, indbagte løgringe og forskellige slags brød og smør OG et stort flot frugt fad.
Har I spørgsmål til vores buffet, kontakt venligst Fjordgården.