​Her finder du vores forslag til menuen til Studenterfesten

​2026

Der tages forbehold for trykfejl, moms- og afgiftsændringer samt leveringssvigt.

Vi forbeholder os ligeledes ret til ændringer af priser og menuer.​​

Studentermenu 1

Rosastegt kalveculotte

Glaseret skinke

Små stegte kartofler m/ timian

Flødekartofler

2 slags årstidens salater

Flutes

Hjemmelavet dressing

Vælg 1 sauce 

Bearnaisesauce 

Mild Pebersauce

Svampesauce 

Rødvinssauce (+10 kr.)

Pris pr. kuvert 190 kr. – min. 8 kuverter​

Studentermenu 2

Fiskeanretning m/ laksefarseret rødspætte og tunmousse pyntet m/ citron og dild, hertil hjemmelavet dressing

Rosastegt Kalveculotte

Glaseret Herregårdsskinke

Flødekartofler

Tærte med porre bagt med æg

2 forskellige årstidens salat

Hjemmelavet dressing

og hvedeflutes

Dessert:

Mazarintærte med frugt og gele samt creme fraiche eller Vebbestrup islagkage

Pris pr. kuvert 268 kr. - min. 10 personer

Tilvalg:

Rødvinssauce + 30 kr.
Bearnaise sauce + 20 kr.

Pebersauce + 20 kr.

Svampesauce + 20 kr.

Studentermenu 3

Til den samlede buffet tilhører der også:

2 slags årstidens salater – hjemmelavet dressing - Flutes

Vælg 2 forretter

Vælg 2 kødretter

Vælg 2 kartoffelretter

Vælg 3 desserter

Pris pr. kuvert: 325,00 kr Minimum 10 kuverter.​

FORRETTER (VÆLG 2)
Rejecocktail
Pandekage rullet m/ skaldyrssalat
Tartelet m/ høns i asparges
Tunmousse pyntet m/ rejer og hjemmelavet dressing
Laksefarseret rødspætte pyntet m/ rejer og hjemmelavet dressing
Hjemmelavet hønsesalat m/ ananas og bacon

Varmrøget laks pyntet m/ rejer, hjemmelavet dressing (+30 kr.)

KØDRETTER (VÆLG 2)
Fyldt kyllingebryst m/ ost, omviklet med serranoskinke
BBQ marineret kyllingebryst på bund af urter
Glaseret herregårdsskinke
Helstegt svinefilet
BBQ marineret kyllingelår
Frikadeller - 2 stk
Hotwings - 3 stk
Svinemørbrad m/ champignon à la crème

Rosastegt oksefilet (+50 kr.)
Rosastegt Lammeculotte (+50 kr.)
Rosastegt kalveculotte (+50 kr.)

KARTOFFELRETTER (HUSK AT VÆLGE 2)
Flødekartofler
Kold kartoffelsalat m/ purløg
Små stegte kartofler m/ timian
Bagt kartoffel m/ smør

SAUCE (VÆLG 1 )
Rødvinssauce (+10 kr.)
Bearnaise sauce
Pebersauce
Svampesauce

DESSERTER (VÆLG 3)
Mazarintærte m/frisk frugt, hertil cremefraiche 18%
Jordbær/rabarber-triffli m/ makroner og fløde
Chokoladekage
Hjemmelavet Cheesecake

Rubinsteinerkage m/ chokoladeglaserede profiteroles (+20 kr.)

Kontaktinformationer

Fjordvej 15, 8930 Randers NØ

​CVR: 30484940

Telefon: 8640 2425
E-mail: fjord-gaarden@mail.dk