FORRETTER
- Røget dyrekølle med grønne asparges, hertil hjemmelavet dressing, samt brød og smør.
- Tunmousse pyntet med rejer, hertil hjemmelavet dressing, brød og smør
- Laksefarseret rødspættefilet på salatbund, pyntet m/ rejer, hjemmelavet dressing, brød og smør
- Tarteletter med høns i asparges, pyntet m/tomat og hakket persille
- Hjemmelavet hønsesalat på ananasring m/ bacon, brød og smør
- Varmrøget laks pyntet m/rejer, hjemmelavet dressing, brød og smør (+ 30 kr.)
- Klassisk rejecocktail m/hjemmelavet dressing, brød og smør
- Fisketallerken m/ laksefarseret rødspætte, koldrøget laks, tunmousse, rejer, på bund af rustik salat, pyntet med krebs, hjemmelavet dressing, brød og smør (+ 40 kr.)
- Dampet laks på salatbund, hjemmelavet dressing, brød og smør
- Fersk koldrøget laks m/grønne asparges, flødestuvet spinat og dild, brød og smør
- Indbagt laks i butterdej m/spinat og lyssej, citron og porredressing
Tapas forret: Tigerrejer, hønsesalat, laksemousse, rugbrødschips,
- 2 slags pølse, brød og smør. (+40 kr.)
SUPPER
- Hønsekødssuppe m/melboller, kødboller og flutes
- Flødelegeret aspargessuppe m/kødboller og flutes
- Bisque Homard: Flødelegeret hummersuppe med fyld af torsk, smagt til med cognac, hertil flutes. (+ 40 kr.)
- Karrysuppe m/ris og hønsekød, flutes
- Kartoffelsuppe m/bacontern og porre, flutes
HOVEDRETTER
- Rosastegt Kalveculotte, stegte kartofler med krydderurter, årstidens grøntsager og rødvinssauce
- Gammeldags oksesteg m/ bønner, gulerødder, glaserede løg, hvide kartofler og skysauce, surt og sødt.
- Glaseret hamburgerryg m/ hvide kartofler, årstidens grøntsager, aspargessauce
- Kalvesteg stegt som vildt m/hvide og brunede kartofler, waldorfsalat, flødevildtsauce, surt og sødt, franske kartofler.
- Helstegt Krondyrsfilet m/hvide og brunede kartofler, waldorfsalat, flødevildtsauce, surt og sødt og franske kartofler (+60 kr.)
- Flæskesteg m/hvide og brunede kartofler, rødkål, svesker, asier, ribsgelé, skysauce og franske kartofler
- Gammeldags andesteg m/rødkål, ribsgelé, asier, svesker, hvide og brunede kartofler, andeskysauce og franske kartofler. (+100 kr.)
- Rosastegt oksefilet m/årstidens grøntsager, små ristede kartofler, skysauce. (+ 40 kr.)
- Rosastegt kalvemørbrad m/ årstidens grøntsager, små kartofler ristede m/ smør og havsalt, kalvecremesauce (+50 kr.)
- Rosastegt oksemørbrad m/årstidens grøntsager, ristede kartofler m/ krydderurter, rødvinssauce. (+50 kr.)
- Helstegt kalvefilet m/årstidens grøntsager, hertil kartoffel-tårn omviklet med bacon og skysauce. (+ 40 kr.)