SAMMENSÆT SELV DIN MENU

Valg mellem vores lækre forretter, hovedretter og desserter

Der tages forbehold for trykfejl, moms- og afgiftsændringer samt leveringssvigt.

Vi forbeholder os ligeledes ret til ændringer af priser og menuer.

FORRETTER

  • Røget dyrekølle med grønne asparges, hertil hjemmelavet dressing, samt brød og smør.
  • Tunmousse pyntet med rejer, hertil hjemmelavet dressing, brød og smør
  • Laksefarseret rødspættefilet på salatbund, pyntet m/ rejer, hjemmelavet dressing, brød og smør
  • Tarteletter med høns i asparges, pyntet m/tomat og hakket persille
  • Hjemmelavet hønsesalat på ananasring m/ bacon, brød og smør
  • Varmrøget laks - fra egen rygeovn - pyntet m/rejer, hjemmelavet dressing, brød og smør (+ 30 kr.)
  • Klassisk rejecocktail m/hjemmelavet dressing, brød og smør
  • Fisketallerken m/ laksefarseret rødspætte, koldrøget laks, tunmousse, rejer, på bund af rustik salat, pyntet med krebs, hjemmelavet dressing, brød og smør (+ 40 kr.)
  • Dampet laks på salatbund, hjemmelavet dressing, brød og smør
  • Fersk koldrøget laks m/grønne asparges, flødestuvet spinat og dild, brød og smør
  • Indbagt laks i butterdej m/spinat og lyssej, citron og porredressing
  • Tapas forret: Tigerrejer, hønsesalat, laksemousse, rugbrødschips,  2 slags pølse, brød og smør. (+40 kr.)

SUPPER

  • Hønsekødssuppe m/melboller, kødboller og flutes
  • Flødelegeret aspargessuppe m/kødboller og flutes
  • Bisque Homard: Flødelegeret hummersuppe med fyld af torsk, smagt til med cognac, hertil flutes. (+ 40 kr.)
  • Karrysuppe m/ris og hønsekød, flutes
  • Kartoffelsuppe m/bacontern og porre, flutes

HOVEDRETTER

  • Rosastegt Kalveculotte, stegte kartofler med krydderurter, årstidens grøntsager og rødvinssauce
  • Gammeldags oksesteg m/ bønner, gulerødder, glaserede løg, hvide kartofler og skysauce, surt og sødt.
  • Glaseret hamburgerryg m/ hvide kartofler, årstidens grøntsager, aspargessauce
  • Kalvesteg stegt som vildt m/hvide og brunede kartofler, waldorfsalat, flødevildtsauce, surt og sødt, franske kartofler.
  • Helstegt Krondyrsfilet m/hvide og brunede kartofler, waldorfsalat, flødevildtsauce, surt og sødt og franske kartofler (+60 kr.)
  • Flæskesteg m/hvide og brunede kartofler, rødkål, svesker, asier, ribsgelé, skysauce og franske kartofler
  • Gammeldags andesteg m/rødkål, ribsgelé, asier, svesker, hvide og brunede kartofler, andeskysauce og franske kartofler. (+100 kr.)
  • Rosastegt oksefilet m/årstidens grøntsager, små ristede kartofler, skysauce. (+ 40 kr.)
  • Rosastegt kalvemørbrad m/ årstidens grøntsager, små kartofler ristede m/ smør og havsalt, kalvecremesauce (+50 kr.)
  • Rosastegt oksemørbrad m/årstidens grøntsager, ristede kartofler m/ krydderurter, rødvinssauce. (+50 kr.)
  • Helstegt kalvefilet m/årstidens grøntsager, hertil kartoffel-tårn omviklet med bacon og skysauce. (+ 40 kr.)

DESSERTER

  • Blødende chokoladekage m/økologisk vaniljeis og frisk frugt
  • Rubinsteinkage: Romfromage på makronbund, pyntet med flødeskum og chokoladeglaserede profiteroles
  • Hjemmelavet økologisk islagkage med chokoladeovertræk
  • Hjemmelavet romfromage m/lun kirsebær sauce
  • Brownies m/økologisk vaniljeis og frisk frugt
  • Nøddekaramelkurv m/ 3 slags is, frisk frugt og pynt
  • Nøddekaramelkurv m/ økologisk softice, flamberede brombær i cognac
  • Pandekager m/vanilje is, syltetøj og chokoladesauce
  • Fjordgårdens desserttallerken: Brownie, lille nøddekurv, økologisk vaniljeis, creme brulé, frisk frugt (+40 kr.)
  • Dessert tapas: Brownie, 2 slags ost, syltede nødder, triffli og økologisk vaniljeis (+ 40 kr.)

NATMAD

  • Flødelegeret aspargessuppe m/kødboller, hvedeflutes
  • Hønsekødssuppe m/melboller og kødboller, hvedeflutes

  • Flødelegeret karrysuppe m/hønsekød og ris, hertil hvedeflutes

  • Fransk løgsuppe m/ostebrød

  • Trekant sandwich m/forskellige slags pålæg og salater

  • Pålægsbord m/rullepølse, roastbeef, hamburgerryg, spegepølse, lun leverpostej med ristede champignons og bacon, diverse tilbehør, rugbrød, møllehjul og smør

  • Biksemad m/bearnaisesauce, rødbeder og rugbrød

  • Hotdog m/røde pølser, pølsebrød, ketchup, remoulade, sennep, ristede løg, rå løg, rødkål og agurkesalat.

  • Æggekage m/sprødstegt bacon, rødbeder og pyntet med tomat og purløg, rugbrød og smør

  • Frikadeller m/kold kartoffelsalat og pyntet med purløg

  • Tarteletter med høns i asparges, pyntet med tomat

Kontaktinformationer

Fjordvej 15, 8930 Randers NØ

​CVR: 30484940

Telefon: 8640 2425
E-mail: fjord-gaarden@mail.dk