​Arrangementer i huset

Velkommen til Fjordgården Randers. Leder du efter mad ud af huset eller attraktive selskabslokaler? Vi lever af at levere de optimale rammer til din fest, så du og dine gæster får den bedste oplevelse. Hos os i Randers har du mulighed for at leje attraktive selskabslokaler/festlokaler, der er ideelle til festligt samvær, mens vi også gerne leverer mad hjem til dig.

Vi dækker alle behov med selskabslokaler
Fester kommer i mange forskellige former og størrelser, og hos os finder du selskabslokaler til ethvert behov. Vi har lokaler, der passer til 30 personer og helt op til 130 personer, så tøv endelig ikke med at kontakte os, uanset om du skal holde bryllup, konfirmation eller noget helt tredje.

Alle vores selskabslokaler/festlokaler er med terrasse, så du og dine gæster kan nyde et glas vin eller lignende, udendørs, hvis vejret er til det.

Vi har desuden handicapvenligt toilet og ramper, der sikrer, at alle kan være med til festen.

​Vi har stor erfaring med at skabe perfekte rammer til din fest i vores selskabslokaler/festlokaler, og vores søde personale kan du altid regne med.

Hvis du holder festen derhjemme, kommer vi gerne til dig og sørger for vidunderlig catering til din begivenhed. Vores mad er altid lavet af de bedste og mest friske råvarer, og derfor er smagsoplevelsen altid i top.

Skal vi hjælpe dig med dit næste arrangement?

Skal vi hjælpe dig med at gøre din fest til et hit med skønne selskabslokaler? Ring til os på telefon 86 40 24 25 eller send os en mail til fjord-gaarden@mail.dk.​

Kontaktinformationer

Fjordvej 15, 8930 Randers NØ

​CVR: 30484940

Telefon: 8640 2425
E-mail: fjord-gaarden@mail.dk