Lidt om Buffet ud af huset

Vi har mange andre muligheder, som du kan finde enten via forsiden eller rullepanelet under "mad ud af huset" i toppen af hjemmesiden.

Ønsker du alternative sammensætninger af din buffet ud af huset, så kontakt Fjordgården og Byens Dinèr i Randers, for at høre om muligheder og pris.

Buffet i høj kvalitet er altid en succes, og en buffet er med til at skabe en god og uformel stemning. Buffet er et meget fleksibelt koncept, som gør, at den enkelte gæst har de bedste muligheder for at finde sine livretter. Desuden er det dejlig nemt at få gæster, når man får leveret buffet udefra.

Fjordgården og Byens Dinèr Transportable laver traditionel dansk mad af høj kvalitet med et moderne islæt. Vi anvender altid friske råvarer, når vi laver mad, så I får den bedste oplevelse.

Maden fra Fjordgården og Byens Dinèr Transportable bliver altid pakket forsvarligt, for at sikre den rigtige levering, og dermed den højeste kvalitet.

Fjordgården og Byens Dinèr Transportable i Randers vil gøre alt, for at du og dine gæster får den bedste oplevelse, når der er bestilt buffet.

Buffet skal bestilles mindst 4 hverdage før dit arrangement, og minimums-antal kuverter skal overholdes, for at vi kan sikre den gode kvalitet og temperatur på den leverede mad.

Når du ønsker maden leveret, sker dette op til en time før dit ønskede tidspunkt.

Har du spørgsmål til vores buffet, så kontakt os venligst på tlf: 8640 2425.

Vi kører ud fra Randers og leverer ”Dinèr transportable” - ”Mad ud af huset” og ”Catering” i disse områder: Jylland, Østjylland, Djursland, Aalborg, Billund, Bjerringbro, Ebeltoft, Grenå, Hadsund, Hadsten, Hadsund, Hobro, Horsens, Mariager, Hammel, Randers, Tjele, Silkeborg, Skanderborg, Vejle, Viborg og Århus. Er din by ikke på listen, så kontakt os gerne alligevel.

Kontakt os allerede i dag og lad os stå for dit næste arrangement med buffet ud af huset.

Kontaktinformationer

Fjordvej 15, 8930 Randers NØ

​CVR: 30484940

Telefon: 8640 2425
E-mail: fjord-gaarden@mail.dk