Vi har fredagsbuffet følgende dage i 2020:
Vi er desværre nødt til at aflyse vores fredagsbuffet.
Vi afventer myndighedernes retningslinier mht. yderligere aflysninger.
Vi tager selvfølgelig altid vores forholdsregler i forbindelse med vores arrangementer og har altid automater med håndsprit. Vores personale er uddannet i hygiejnehåndtering og er altid meget påpasselige i forbindelse med håndtering af mad og service. Vi er derfor stadig klar til at servicere vores kunder ud af huset med dejlig mad.
April: 3., 17. og 24. Alle aflyst
Maj: 15. og 29. Alle aflyst
Juni: 5., 12, begge aflyst. Men den 19. juni fastholder vi indtil videre (med mindre myndighederne siger vi skal holde lukket)
Juli: Ingen fredagsbuffet i juli
Efter sommerferien: ???
I december er der ingen fredagsbuffet, men tjek for julefrokoster: her
Vi forbeholder os ret til at ændre eller aflyse fredagsbuffet arrangementer.
På buffeten bliver der serveret:
Menuen er ikke helt fastlagt endnu, men kokken finder på en masse godt til jer (vi kan ikke love, at de nævnte ting vil være på netop denne buffet, men der vil altid være noget for enhver smag):
Salatbar: med mange forskellige grøntsager, tørret frugt og tilbehør.
Forretter: Lidt forskelligt som kan være dampet eller røget fisk, mousse, hønsesalat, tarteletter eller hvad kokken finder på.
Kartofler: fx: Flødekartofler - Pommes frites - Kartoffelbåde - det kan variere efter hvad kokken finder på.
Tilbehør: Ketchup – remoulade - herudover kan der være ristede champignon eller bagte grøntsager
Kød: stegt kalve- eller oksekød, noget med kylling og svinekød
Brød: Flutes, boller eller brydebrød – smør
Saucer: Bearnaisesauce – Fløde-vildt-sauce – Rødvins-sauce
Dessert: Is - kager - diverse, som køkkenet finder på