September: Fredag d.13/9 - ALT OPTAGET
Oktober: Fredag d.25/10 - ALT OPTAGET
November: Fredag d.8/11 - ALT OPTAGET
På buffeten 22/3 blev der serveret:
I kan sikkert forvente noget lignende, men ikke helt det samme. Det vil som altid på vores fredags-buffeter være afhængigt af årstidens gode råvarer og gode tilbud fra vores leverandører.
Salatbar:
salat – tomat – agurk – ærter – majs – blomkål - brød croutons
tørrede tranebær – mandler – broccoli - melon rosiner – peanuts – hot chili peanuts – ananas – vindruer - springløg
oliven – fetaost – gulerødder – pasta salat – peberfrugt – radiser -
chilicorn – marineret hvidløg - adamabønner
hvidløgs dressing – rød dressing – urte-dressing
Forretter:
Dampet laks med dild-dressing (portions glas)
Mini tarteletter med reje-mousse
Hønsesalat med ananas og bacon (portions glas)
Blinis med skinke-mousse
Tun-mousse og hjemmelavet dressing
Spinat-roulade med flødeost og koldrøget laks
Tarteletter m/ høns i asparges
Brød: Forskellige slags brød og smør
Kartofler:
Flødekartofler - Kartoffel Røsti – Kartoffelbåde – pommes frites
Kød:
Kalveculotte
Glaseret skinke
Lammekølle med persille og hvidløg
Kylling med ost og skinke
Pancetta med sprød svær + Flæskesteg
Hotwings
Nuggets
Tilbehør:
Indbagte løgringe – Ristede grøntsager - ketchup - remoulade
Saucer:
Bearnaisesauce – Vildtsauce
Dessert:
Jordbær/Rabarber triffli
Vanilje pannacotta med gele
Creme Brulee med perlesukker
Mini Træstammer/Trøfler
Kransekagestykker
Lagkage med flødeskum
Vaniljekranse