Fredagsbuffet

​​Fjordgårdens fredagsbuffet er tilbage omend lidt anderledes end tidligere.

Åbningstider: 17.00 - 21.30

Vores buffet (maden) bliver ryddet fra kl. 21.00

​Inkl. øl, vand og vin, samt dessert og kaffe/the

Voksne 2 timer ​

Det kan enten være kl. 17.00 til 19.00 eller

fra kl. 19.00 til 21.00​

​298,-​

Voksne 3 timer

3 timer kan bestilles fra senest kl. 18.00

​398,-​

Voksne 4 timer

4 timer kan bestilles fra senest kl. 17.00

​498,-​

Børn under 10 år​

Halv pris

Selskaber på 20 personer og derover minimum 3 timer​.

Der tages forbehold for trykfejl, moms- og afgiftsændringer samt leveringssvigt.

Vi forbeholder os ligeledes ret til ændringer af priser og menuer.​

img_2832 (2)

På buffeten 22/3 blev der serveret:

September: Fredag d.13/9 - ALT OPTAGET

Oktober: Fredag d.25/10 - ALT OPTAGET

November: Fredag d.8/11 - ALT OPTAGET


På buffeten 22/3 blev der serveret:

​​I kan sikkert forvente noget lignende, men ikke helt det samme. Det vil som altid på vores fredags-buffeter være afhængigt af årstidens gode råvarer og gode tilbud fra vores leverandører.​


Salatbar:
​salat – tomat – agurk – ærter – majs – blomkål - brød croutons
​tørrede tranebær – mandler – broccoli - melon rosiner – peanuts – hot chili peanuts – ananas – vindruer - springløg



oliven – fetaost – gulerødder – pasta salat – peberfrugt – radiser -

chilicorn – marineret hvidløg - adamabønner

hvidløgs dressing – rød dressing – urte-dressing

​​

Forretter:

Dampet laks med dild-dressing (portions glas)

Mini tarteletter med reje-mousse

Hønsesalat med ananas og bacon (portions glas)

Blinis med skinke-mousse

Tun-mousse og hjemmelavet dressing

Spinat-roulade med flødeost og koldrøget laks

Tarteletter m/ høns i asparges

​​

Brød: Forskellige slags brød og smør

​​

Kartofler:

Flødekartofler - Kartoffel Røsti – Kartoffelbåde – pommes frites

Kød:

Kalveculotte

Glaseret skinke

Lammekølle med persille og hvidløg

Kylling med ost og skinke

Pancetta med sprød svær + Flæskesteg

Hotwings

Nuggets

Tilbehør:

Indbagte løgringe – Ristede grøntsager - ketchup - remoulade

Saucer:

Bearnaisesauce – Vildtsauce

Dessert:

Jordbær/Rabarber triffli

Vanilje pannacotta med gele

Creme Brulee med perlesukker

Mini Træstammer/Trøfler

Kransekagestykker

Lagkage med flødeskum

Vaniljekranse​​

Kontaktinformationer

Fjordvej 15, 8930 Randers NØ

​CVR: 30484940

Telefon: 8640 2425
E-mail: fjord-gaarden@mail.dk