ARRANGEMENTER OG FESTLOKALER

Hold din fest i vores selskabslokaler

LIDT OM ARRANGEMENTER OG FESTLOKALER PÅ FJORDGÅRDEN

Restaurant Fjordgården ligger tæt på Randers fjord. Fjordgården

Har stor erfaring med udlejning af festlokaler og afholdelse af arrangementer af alle slags og afholder alt, lige fra bryllupper til runde fødselsdage, konfirmationer, jubilæum, barnedåb, møder og kurser.

På Fjordgården, er der festlokaler til arrangementer i alle størrelser. Der er 4 lokaler, der kan rumme henholdsvis 30, 45, 50 og 130 personer. Alle lokaler er flotte og lyse, har egen adgang til egen terrasse og danner en perfekt ramme til et hvert arrangement.​

Standard bordopdækning er altid med hvide duge. Du vælger selv farven på servietter, samt hvis du har ønsker til hvordan servietterne skal foldes. Der er mulighed for at få andre farver på duge mod betaling af et tillæg. Vi skal have besked om farve på duge mindst 14 dage før din fest.

Det største lokale egner sig til både private og erhvervsarrangementer og der er tilknyttet AV-udstyr og selvfølgelig trådløst internet, så det fungerer perfekt til møder, kurser og konferencer.

Fjordgården har stor erfaring med udlejning af festlokaler med bespisning og arrangering af bryllupper, runde fødselsdage, og barnedåb og sætter en stor ære i at gæsterne får den bedste mulige oplevelse.

Det venlige personale på Fjordgården i Randers, står altid klar til at sparre med dig om dit arrangement og gør alt for at opfylde dine behov, ønsker og ideer.​

Kontaktinformationer

Fjordvej 15, 8930 Randers NØ

​CVR: 30484940

Telefon: 8640 2425
E-mail: fjord-gaarden@mail.dk