Ring til os på​

8640 2425​

Sammensæt selv din menu

FORretter

Røget dyrekølle med grønne asparges, hertil hjemmelavet dressing, samt brød og smør.

Tunmousse pyntet med rejer, hertil hjemmelavet dressing, brød og smør

Laksefarseret rødspættefilet på salatbund, pyntet m/ rejer, hjemmelavet dressing, brød og smør

Tarteletter med høns i asparges, pyntet m/ tomat og hakket persille

Hjemmelavet hønsesalat på ananasring m/ bacon, brød og smør

Varmrøget laks pyntet m/ rejer, hjemmelavet dressing, brød og smør 

+ kr. 30,- pr. cou

Klassisk rejecocktail m/ hjemmelavet dressing, brød og smør

Fisketallerken m/ laksefarseret rødspætte, koldrøget laks, tunmousse, rejer, på bund af rustik salat, pyntet med krebs, hjemmelavet dressing, brød og smør + kr. 40,- pr. cou.

Dampet laks på salatbund, hjemmelavet dressing, brød og smør

Ferskrøget laks m/ grønne asparges, flødestuvet spinat og dild, brød og smør

Indbagt laks i butterdej m/ spinat og lyssej, citron og porredressing

Tapas forret: Tigerrejer – hønsesalat – laksemousse – rugbrødschips –

2 slags pølse – brød og smør. + kr. 40,- pr. cou.

Hovedretter

Rosastegt Kalveculotte, stegte kartofler med krydderurter, årstidens grøntsager og rødvinssauce.

Gammeldags oksesteg m/ bønner, gulerødder, glaserede løg, hvide kartofler og skysauce, surt og sødt + kr. 20,- pr. cou.

Glaseret hamburgerryg m/ hvide kartofler, årstidens grøntsager, aspargessauce

Kalvesteg stegt som vildt m/ hvide og brunede kartofler, waldorfsalat, flødevildtsauce, surt og sødt, franske kartofler

Helstegt Krondyrsfilet m/ hvide og brunede kartofler, waldorfsalat,

flødevildtsauce, surt og sødt og franske kartofler. + kr. 60,- pr. cou. 

Flæskesteg m/ hvide og brunede kartofler, rødkål, svesker, asier, ribsgelé, skysauce og franske kartofler

Rosastegt oksefilet m/ årstidens grøntsager, små ristede kartofler, skysauce.  + kr. 40,- pr. cou.

Rosastegt kalvemørbrad m/ årstidens grøntsager, små kartofler ristede m/ smør og havsalt, kalvecremesauce. + kr. 50,- pr. cou.

Rosastegt oksemørbrad m/ årstidens grøntsager, ristede kartofler m/ krydderurter, rødvinssauce. + kr. 50,- pr. cou.

Helstegt kalvefilet m/ årstidens grøntsager, hertil kartoffeltårn omviklet med bacon, m/friske krydderurter, skysauce. + kr. 40,- pr. cou.

DessertEr

Blødende chokoladekage m/ vaniljeis og frisk frugt

Rubinsteinkage: Romfromage på makronbund, pyntet med flødeskum og

chokoladeglaserede profiteroles

Hjemmelavet islagkage med chokoladeovertræk. 

Hjemmelavet romfromage m/ lun kirsebærsauce

Brownies m/ vaniljeis og frisk frugt

Nøddekaramelkurv m/ 3 slags is, frisk frugt og pynt

Nøddekaramelkurv m/ softice, flamberede brombær i cognac

Pandekager m/ vaniljeis, syltetøj og chokoladesauce

Fjordgårdens desserttallerken: Brownie, lille nøddekurv, is, creme brulee, frisk frugt. + kr. 40,- pr. cou.

Dessert tapas: Brownie, 2 slags ost, syltede nødder, triffli og 

vaniljeis. + kr. 40,- pr. cou.

NATMAD

Flødelegeret aspargessuppe m/ kødboller, hvedeflutes

Hønsekødssuppe m/ melboller og kødboller, hvedeflutes

Flødelegeret karrysuppe m/ hønsekød og ris, hertil hvedeflutes

Fransk løgsuppe m/ ostebrød

Trekant-sandwich m/ forskellige slags pålæg og salater

Pålægsbord m/ rullepølse, roastbeef, hamburgerryg, spegepølse, leverpostej, diverse tilbehør, rugbrød, boller og smør

Biksemad m/ bearnaisesauce, rødbeder og rugbrød

Hotdog m/ røde pølser, pølsebrød, ketchup, remoulade, sennep, ristede løg, rå løg, rødkål og agurkesalat.

Æggekage m/ sprødstegt bacon, tomat og purløg, rugbrød og smør

Frikadeller m/ kold kartoffelsalat og purløg

Tarteletter med høns i asparges, pyntet med tomat

​Vurderet 4.7 / 5 stjerner på baggrund af 63 anmeldelser på Facebook

fbicon​  Følg os på Facebook    |    disabledicon  Vi har handicapvenlige toiletter

Kontaktinformation​ER

​Fjordvej 15

8930 Randers NØ

CVR: 30484940

Telefon: 8640 2425

E-mail: fjord-gaarden@mail.dk