Ring til os på​

8640 2425​

​Under denne side/fane finder du alle vore buffeter ud af huset.

Bemærk, disse buffeter kan KUN bestilles ud af huset. Du kan finde buffeterne HER og HER

Buffet ala Fjordgården - Buffet A

Øvrige buffeter

Vi har mange andre muligheder, som du kan finde enten via forsiden eller rullepanelet under "mad ud af huset" i toppen af hjemmesiden.

Ønsker du alternative sammensætninger af din buffet ud af huset, så kontakt Fjordgården og Byens Dinèr i Randers, for at høre om muligheder og pris.

Buffet i høj kvalitet er altid en succes, og en buffet er med til at skabe en god og uformel stemning. Buffet er et meget fleksibelt koncept, som gør, at den enkelte gæst har de bedste muligheder for at finde sine livretter. Desuden er det dejlig nemt at få gæster, når man får leveret buffet udefra.

Fjordgården og Byens Dinèr Transportable laver traditionel dansk mad af høj kvalitet med et moderne islæt. Vi anvender altid friske råvarer, når vi laver mad, så I får den bedste oplevelse.

Maden fra Fjordgården og Byens Dinèr Transportable bliver altid pakket forsvarligt, for at sikre den rigtige levering, og dermed den højeste kvalitet.

Fjordgården og Byens Dinèr Transportable i Randers vil gøre alt, for at du og dine gæster får den bedste oplevelse, når der er bestilt buffet.

Buffet skal bestilles mindst 4 hverdage før dit arrangement, og minimums-antal kuverter skal overholdes, for at vi kan sikre den gode kvalitet og temperatur på den leverede mad.

Når du ønsker maden leveret, sker dette op til en time før dit ønskede tidspunkt.

Har du spørgsmål til vores buffet, så kontakt os venligst på tlf: 8640 2425.

Vi kører ud fra Randers og leverer ”Dinèr transportable” - ”Mad ud af huset” og ”Catering” i disse områder: Jylland, Østjylland, Djursland, Aalborg, Billund, Bjerringbro, Ebeltoft, Grenå, Hadsund, Hadsten, Hadsund, Hobro, Horsens, Mariager, Hammel, Randers, Tjele, Silkeborg, Skanderborg, Vejle, Viborg og Århus. Er din by ikke på listen, så kontakt os gerne alligevel.

Kontakt os allerede i dag og lad os stå for dit næste arrangement med buffet ud af huset.

Når du vil bestille mad ud af huset kan du enten ringe til os på

tlf.: 8640 2425 eller sende os en mail på: fjord-gaarden@mail.dk

Endelig kan du også bruge vores kontaktformular her på hjemmesiden

Husk at skrive på hvornår - dato og klokkeslæt - du skal bruge maden, hvor mange kuverter - heraf evt. hvor mange er børn under 10 år, endvidere også hvilke retter du ønsker i de buffeter, hvor du skal vælge mellem flere muligheder.

Der tages forbehold for trykfejl, moms- og afgiftsændringer samt leveringssvigt.

Vi forbeholder os ligeledes ret til ændringer af priser og menuer. Gældende pr. 16-04-2024​

​Vurderet 4.7 / 5 stjerner på baggrund af 63 anmeldelser på Facebook

fbicon​  Følg os på Facebook    |    disabledicon  Vi har handicapvenlige toiletter

Kontaktinformation​ER

​Fjordvej 15

8930 Randers NØ

CVR: 30484940

Telefon: 8640 2425

E-mail: fjord-gaarden@mail.dk