Nytårsmenu 2025
Forret
Fiskeanretning med Laksefarseret Rødtunge, Tunmousse og Rejer, Pyntet med Citron og dild,
Hertil Brød og smør
Hovedret
Bøf (Tournedos) af Oksemørbrad,
Stegte kartofler med havens udvalg af krydderurter,
mandelbagte Rødbeder med honning og sesam, Timbale med spinat og hytteost,
hertil Husets Rødvinssauce
Dessert:
Ruben Steiner kage.
Romfromage på bund af makron, hindbær og portvin, pyntet med fløde og chokoladeglaserede profiteroles. (Portions anrettet)
Til kl. 24.00
Hjemmebagt kransekage med hasselnød, nougat og chokolade
Minimum 2 kuverter
Pris pr. kuvert: 400 kr.
Mad til nytårsaften skal afhentes mellem kl. 11-14 d. 31/12-24.
Der tages forbehold for trykfejl, moms- og afgiftsændringer samt leveringssvigt.
Vi forbeholder os ligeledes ret til ændringer af priser og menuer.