Kolde og varme retter på Buffet fra start:
Stegte sild med karrysalat
Tarteletter med høns i asparges
Koldrøget laks med slikasparges og æggestand
Graved laks med rævesauce (sennepsdressing)
Kokkens hjemmelavede Tunmousse pyntet med rejer og
husets fiskedressing
Halve æg pyntet med mayonnaise, rejer og citron
Sylte med sennep og rødbeder
Friskbagt flutes, bagerrugbrød og smør
Varm Buffet:
Lun leverpostej med champignon og bacon
Svinemørbrad i champignon a la creme
Æbleflæsk
Medister med stuvet Hvidkål og Kanelsukker
Frikadeller
Ribbensteg med hjemmelavet Rødkål
Glaseret skinke – grønkål – brunede kartofler
Rosastegt Kalveculotte
Rosastegt Andebryst
Julesalat – hjemmelavet dressing
Dessert-Buffet:
Ris à la mande med lun Kirsebærsauce
Osteanretning med druer og kiks, flutes og smør
Klementiner – dadler – figner
Natmad
Natmad serveres fra kl 24.00 til kl 01.00
Kokkens hjemmelavede aspargessuppe med
Kødboller, kuvertbrød og smør